Calprotectinewaarde en ibuprofen

  • #1

    Hoi! Ik heb al 5 maanden constant last van mijn darmen en moest daarom ontlasting inleveren om te kijken of het een infectie of iets dergelijks kon zijn. Calprotectine waarde was 121 maar de mdl arts zei dat de waarde ook verhoogd kon zijn door gebruik van ibuprofen. Nu heb ik de volgende vraag: Wordt hiermee dagelijks gebruik van ibuprofen bedoeld voor een bepaalde periode of is 1 pil al genoeg is voor een waarde van 121?

    Reageer
    #2

    Het is een minimale verhoging, maar ik kan me niet voorstellen dat die door 1 pil veroorzaakt zal zijn.

    Je weet zelf toch wel of je regelmatig ibuprofen gebruikt? Dan had je dat gelijk met de MDL arts kunnen overleggen en kunnen vragen of het verstandig is een andere pijnstiller te nemen en zo ja welke.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie!
    Ik heb dit inderdaad met de mdl arts besproken en die zei dat het verstandig is om nogmaals mijn ontlasting te laten testen. Ik wacht nog op het resultaat daarvan.
    Ik begon me alleen een beetje zorgen te maken aangezien ik in de periode voor de eerste test wel ibuprofen heb gebruikt, maar niet bepaald veel.
    Maar nu je zegt dat het een minimale verhoging is, ben ik weer een beetje gerust gesteld ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #4

    Mijn waarde is momenteel 506 ๐Ÿ˜… ik moet nog naar de MDL โ€ฆ 30 augustus is er pas plek ๐Ÿ˜”

    Reageer
Reageer op: Calprotectinewaarde en ibuprofen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief