Zure smaak in mond en keelholte

  • #1

    Sinds een week of 5 heb ik opeens last van een zure smaak in mijn mond en keelholte. Destijds slikte ik 2x 40mg Omeprazol per dag. Daar ben ik sinds een week volledig mee gestopt omdat ik getest ga worden op de maagbacterie. Ook krijg ik aankomende week een zuurgraadmeting. De mdl arts denkt aan functionele dyspepsie, maar zelf denk ik eerder aan silent reflux  (RPL) omdat ik het zuur niet omhoog voel komen.

    Heeft iemand ervaring met silent reflux, of tips hoe ik in hemelsnaam van die zure smaak af kan komen?

    Het beheerst ondertussen echt mijn leven ook omdat eten en drinken totaal niet meer smaakt.

    Reageer
    #2

    Veel mensen hebben een tekort aan maagzuur, waardoor een slechtere vertering, waardoor zuurbranden maar ook andere klachten kunnen ontstaan. Maagzuurremmers doen je gezondheid natuurlijk geen goed en verergeren eigenlijk het probleem. Zorgen voor een veranderde zuurtegraad, waardoor ook aantasting van je darmflora. Ook zorgen ze voor verlies van vitaminen en mineralen en bij langer gebruik ook aan aminozuren en vetzuren. Zou dus eens heel goed kijken naar voedingspatroon. De meeste mensen eten teveel snelle suikers. Een natuurgenezer kan kijken naar hele gezondheid en adviseren over voedingssupplementen.

    Reageer
Reageer op: Zure smaak in mond en keelholte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief