Gele diarree

  • #1

    Ik heb sinds een paar dagen waterdunne gele diarree. Ik gebruik ook sinds een aantal dagen Augmentin drank antibiotica. Zou het daarmee te maken kunnen hebben, of zou er iets ernstigers aan de hand zijn? Ik heb kanker in mijn mond/ keelholte en ik heb nu antibiotica voor een stafylokokken bacterie bij mijn vagina. Verder kan ik geen vast voedsel eten door die kanker, kan moeilijk slikken, dus leef op nutridrink drinkvoeding

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou in jou geval even de huisartsenpost bellen.

     

    Reageer
    #3

    Ik heb via de app vraag het de dokter ook mijn vraag voorgelegd en die zeggen dat het door de antibiotica kan komen en dat ik me geen zorgen moet maken. Maar toch zit het me niet lekker.

    Reageer
    #4

    Als je het niet vertrouwt, bel dan de huisartsenpost even. Met jouw medisch dossier zullen ze dat echt niet raar vinden.

    Hier is geen dokter, dan liever de hap om advies vragen.

    Sterkte!

    Reageer
    #5

    Ik zou ook even de hap bellen. Al zou het goed kunnen komen door de AB kuur, maar ook de combinatie met een vloeibaar dieet.

    Denk dat het goed is dat je het even overlegd.

    Reageer
Reageer op: Gele diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief