Prolaps

  • #1

    Hallo,

    Ik ben op zoek naar informatie over een forse maag mucosaprolaps.

    Kan iemand mij uitleggen wat dit is en wat de symptomen en behandeling betreft? Ik moet het gebruiken voor een opdracht van mijn studie. Maar ik kan er maar weinig over vinden.

    Groet pieter

    Reageer
    #2

    Lekker makkelijk om dan iemand anders de informatie op te laten zoeken......Misschien gelijk vragen of ze je verslag ook even willen uitwerken😉

    Lijkt me dat je daar toch iets beter zelf je best (of wat meer moeite) voor moet doen. Als het niet te vinden was, zou de opdracht ook niet zo gegeven zijn.

    Reageer
    #3

    Wat is dat nou voor reactie..

    Ik zoek zelf informatie o.a door de vraag hier te stellen. Wat is daar mis mee. Ik vraag toch niet of anderen het willen opzoeken? Stel dat jij hier ervaring mee hebt kan je daar toch iets over vertellen indien je dat zou willen ?

    Reageer
    #4

    Je vraagt of iemand je kan uitleggen wat het is,wat de symptomen en de behandeling zijn.
    Dat lijkt mij zo ongeveer de essentie van de opdracht die jij hebt gekregen.
    Als je dan vraagt of iemand anders je van die informatie kan voorzien,kom jij er erg makkelijk mee weg,vind ik.

    Wat voor studie volg je, dat je een dergelijke opdracht krijgt,maar niet weet wat het onderwerp van die opdracht inhoudt?
    Aangezien het een nogal gespecialiseerd onderwerp is.

    Reageer
    #5

    Ik zit op het vwo en dit is een biologie opdracht over ziekten van de maag en darmen. Iedereen heeft een andere opdracht gekregen. Zoals reflux, ziekte van crohn, maagzweer etc.

    Het is geen enorme opdracht maar ik moet er gewoon een stukje over schrijven. Ik heb 1 pdf gevonden op google maar dat is van 1950 en kan er niet wijzer uit worden. Er staat niet in wat het precies is en waardoor het komt.

    Reageer
    #6

    Informeer dan eens bij de MDL Stichting,misschien hebben die meer informatie.

    Reageer
Reageer op: Prolaps


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief