Ontlasten

  • #1

    Drie weken geleden voor de eerste maal anale seks gehad en heb de indruk dat ik sindsdien veel minder de aandrang voel om te poepen.

    Ik kan nog wel gaan en de ontlasting is normaal maar voel de aandrang heel vaag een veel minder en moet echt moeite doen soms, de frequentie is ook minder, ik heb ook wel hevige stress gehad de voorbije weken dus dat kan er ook wel mee te maken hebben,de darmen zitten volgens een arts ook vol, gekeken met echo.

    Nu is mijn vraag en angst, kan anale seks permanente schade aan zenuwen of spieren aanbrengen waardoor het gevoel om te gaan weg is, volgens de arts kan dit niet omdat het rectum zowiezo heel rekbaar is maar ik voel wat ik voel

    Enige idee hier of is het te ver gezocht??

    Reageer
    #2

    Anale seks kan schade veroorzaken. Aan de endeldarm maar dus ook aan sluitspieren. Bovendien kan het van een overspanning van de bekkenbodespieren zorgen.

    Reageer
Reageer op: Ontlasten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief