Darmkrampen

  • #1

    Goede dag,

    Ik heb al weken dagelijks last van darmkrampen op wisselende plaatsen in m'n buik. De ene keer links dan weer helemaal rechts. M'n ontlasting is vrij dun, maar ik moet wel vaak hard  persen om de ontlasting naar buiten te krijgen. Soms zit er een heel klein beetje slijm bij de ontlasting vooral bij hard persen.

    Ook heb ik regelmatig het gevoel dat ik nodig naar de wc moet, maar komt er weinig ontlasting.  Ik ben er al een paar keer mee naar de huisarts geweest en die zegt dat ik last heb van een prikkelbare darm. Heb hier niet eerder last van gehad.

    Maar omdat het niet over gaat, maak ik me toch best wel zorgen

    Voor de rest ben ik gezond, val niet af, ontlasting heeft normale kleur, geen bloed bij de ontlasting. Geen koorts, niet misselijk.  Leeftijd 40 jaar

    Tijdens een medische keuring in juli waren m'n bloedwaarde ook goed( toen nog geen klachten)

    Wijst dit op een prikkelbare darm, of is misschien toch wat anders?

    Alvast bedankt.

     

     

    Reageer
    #2

    Daar zal niemand je zo antwoord op kunnen geven. Daar zul je dan toch mee naar de huisarts moeten gaan. Die kan wat onderzoek doen.

    Reageer
Reageer op: Darmkrampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief