Wormen in ontlasting?

  • #1

    Sorry voor t vieze en onduidelijke plaatje. Maar is dit een worm? Ze zaten ook in de ontlasting een stuk of 6. Heb al anderhalve maand gastritis achtige klachten met lichte inflammatie in mn maag. Alles is gecheckt behalve mn ontlasting die wel vrij slap en lichtbruin gekleurd is geweest al die tijd. Ik zie dit voor t eerst.Ben nog steeds regelmatig misselijk, heb soms knagende honger en ben vervolgens snel vol.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik vind het idd een beetje een onduidelijke foto en dus moeilijk te zeggen.

    Als je de mogelijke worm bewaard hebt,zou je hem bij de huisarts kunnen inleveren om te laten specificeren, dan kun je er een gerichte kuur tegen krijgen.

    Reageer
    #3

    Ik zou sowieso trouwens een ontlasting onderzoek vragen

    Reageer
    #4

    Dat zou een parasiet kunnen zijn. Bespreek het met je huisarts

    Reageer
    #5

    Korte vraag….wie bent u Suzan? Ik zie u heel veel reacties geven maar u behoort niet tot het team van dit forum.

    Reageer
    #6

    Dit is een openbaar forum. Hier kan en mat dus iedereen berichten plaatsen en hoeft daarvoor geen "lid van het Team" te zijn.

    Reageer
    #7

    Je mag rustig weten wie ik ben hoor😉
    Ik ben iemand die regelmatig op het forum te vinden is. Ben er terecht gekomen toen ik zelf een blessure kreeg,waardoor ik nu nog steeds met teveel vrije tijd thuis zit.
    Ik reageer in jou geval vanuit mijn ervaring en opleiding als paraveterinair, waarin ik vele soorten wormen en parasieten voorbij heb zien komen.
    Op andere topics reageer ik vanuit basis ehbo/bhv kennis, mijn ervaring als trainer/coach in mijn sporten,waarvoor ik ook verschillende opleidingen en cursussen heb gedaan,die ook in het dagelijks leven heel goed toe te passen zijn en vaak reageer ik gewone vanuit mijn gezonde verstand.
    Dat is mijn c.v. kort samengevat.

    Je kunt trouwens in de voorwaarden van dit forum ook zien dat er antwoorden gegeven kunnen worden door andere forum bezoekers of lotgenoten en niet alleen door de moderator.

    Reageer
    #8

    En ik vergeet nog dat ik soms ook vanuit een stukje eigen ervaring of levenservaring reageer.
    Ik hoop dat je vraag zo beantwoord is,zo niet, vraag rustig verder😉

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Helder ….ik wilde gewoon weten of u medisch onderlegd was omdat ie antwoorden met een stelligheid geschreven zijn.

    Reageer
    #10

    @Hypochonder

    Ik zou geen antwoorden of adviezen geven als ik zou twijfelen aan wat ik zeg.
    Dan zou ik als advies geven een arts te raadplegen,wat ik ook regelmatig op dit forum doe,omdat veel mensen denken dat ze hier een arts raadplegen. Wat dus niet het geval is.

    Reageer
Reageer op: Wormen in ontlasting?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief