Vol gevoel endeldarm

  • #1

    Ik loop al anderhalf jaar met een pijnlijke endeldarm. Verschillende onderzoeken gehad maar er komt niks uit. Er werd gedacht aan aambeien maar het zit hoger in de endeldarm. Het voelt als een bal. Pijnstillers werken niet. (Paracetemol en diclofenac) Iets anders wordt er niet voorgeschreven. Verwijzing naar mld arts gekregen, hij denkt ook aan aambeien. S'avonds en s'nachts heb ik zoveel pijn dat ik niet weet hoe ik moet zitten, liggen of lopen. Ben de wanhoop nabij ondertussen! Is er iemand die dit herkent? Of iemand die een andere tip heeft? Huisarts weet het ook niet meer!

    Reageer
    #2

    Als de huisarts het ook niet meer weet, moet de huisdarts je doorsturen naar een MDL arts. Vraag dus een verwijzing

    Reageer
    #3

    Die is al aangevraagd en ingestuurd naar de mdl arts. Ze hebben mij terug gebeld met het verzoek om een vragenlijst in te vullen, meteen gedaan want ik wil van de pijn af. Vervolgens helemaal niks weer gehoord! Bel ik zelf word er gezegd dat ik binnen 5 dagen een brief krijg voor een afspraak. Die brief moet ik nu nog krijgen. Verwijzing is aangevraagd in september..

    Reageer
Reageer op: Vol gevoel endeldarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief