Ontlasting bloed???? Help!!

  • #1

    Vanmorgen stond mijn hart stil……is wat onder in de pot ligt bloed of verkleuring van de ontlasting. De eerste 3 foto’s heb ik zittend genomen en de laatste toen ik ben opgestaan en me omgedraaid heb. Lichtinval???? Help!!!
    Ik ben ontzettend bang, heb een angststoornis en een enorme hypochonder doordat ik borstkanker gehad heb en sindsdien is alles gevaar.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Toevoeging: er zat geen bloed aan het papier en dat wat ik zag in de wc lag op de bodem

    Reageer
    #3

    Nog een toevoeging…ik heb niks roods gegeten….zondag bruin brood met gekookt ei en wat crackers met kaas…maandag bruin brood en s’ avonds aardappelen met paksoi en gehaktbal…dinsdag bruin brood en s’ avonds airfryer patatjes met fricandel en kaassoufle. En daar omheen koekje hier en daar, koffie, thee, melk en optimel.
    Angst…het maakt me helemaal kapot.

    Reageer
    #4

    Ik kan geen bloed ontdekken

    Reageer
    #5

    Ennnn….weer ademen! Dank in het kwadraat John! Maar wat is dan die “rode” waas onder in de pot? Want daarvan schoot ik uit mijn panty😔

    Reageer
    #6

    Dat is kleuring door de ontlasting. En dat zal toch te maken hebben met wat je eet

    Reageer
Reageer op: Ontlasting bloed???? Help!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief