Buikgriep of naar de dokter?

 • #1

  Hoi allemaal ik hoop dat jullie me kunnen helpen

  Ik ga niet graag als eerste naar de huisarts daarom hoop ik hier misschien een antwoord te vinden.

  Ik heb al 2 weken last van hevige buikkrampen. Normaal zijn ze minder heftig en ik dacht dat het door mn menstruatie kwam. Maar ik heb er nooit last van erna. Nu wel.
  Ik heb ook een aantal keer diarree gehad. Ik ben net op vakantie geweest en je kent het wel je eet niet tip top gezond maar ik heb niet extreem ongezond gegeten dus ik denk niet dat dat de oorzaak is.
  Ook last van gas. Gister avond werd ik ineens tijdens werken ziek. En enorme slijm in mn keel. En deze morgen moest ik gal overgeven. (Blinde darm is al verwijderd fyi) ik hoor het graag of iemand een idee heeft of dat ik hiervoor toch de dokter moet bezoeken

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik zou deze vraag rechtstreeks aan je huisarts stellen.  Die kan kan bepalen of het verstandig is dat je langs komt om naar de oorzaak van de klachten te laten kijken,omdat je er toch al 2 weken last van hebt..

  Je kunt hier wel allerlei adviezen krijgen,maar hier zijn geen dokters en als je niet weet wat jou buikpijn veroorzaakt, kunnen dat dus ook goedbedoelde helemaal verkeerde tips zijn.

  Reageer
  #3

  Misschien dan toch een bacterie opgelopen op vakantie. Ga naar de huisarts voor een ontlastingsonderzoek

  Reageer
Reageer op: Buikgriep of naar de dokter?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief