Verzakking geen ontlasting

  • #1

    Help. Ik heb pas 17 juli een gesprek bij de gynaecoloog, ik heb 4 kinderen gekregen en te maken met diastase en een verzakking waardoor ik nu al een week niet kan poepen, ik heb gigantische buikpijn en de dokter zegt dat ik veel water moet drinken. Als ik moet plassen moet ik echt druk zetten omdat ik anders niet uit kan plassen. Als ik op de wc zit komt er echt een bolling naar buiten ik ben nog maar 33 en ik voel me echt vreselijk. Ik kan dus niet poepen want dan komt dat hele ding naar buiten want ik kan geen druk zetten en het komt er niet natuurlijk uit.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou nu de huisartsenpost bellen.
    Niet kunnen plassen is toch een reden om naar de spoed te worden verwezen.

    Reageer
    #3

    Ik kan al heel lang niet fatsoenlijk plassen en uitplassen, waardoor ik elke maand met een blaasontsteking zit, dit word veroorzaakt door de verzakking waar ik het over had. Daarom heb ik ook binnenkort een afspraak bij de gynaecoloog. Ik maak me gewoon zorgen om het feit dat ik geen of nauwelijks stoelgang heb en heel veel pijnlijke krampen ervaar. Het is nu een beetje los gekomen maar ik heb echt de halve dag op de wc huilend doorgebracht. Het is ook alleen maar diarree wat er langs komt. Ik heb echt het idee dat er nauwelijks ruimte meer is om te kunnen plassen of poepen omdat het dus word afgesloten door de verzakking.

    Reageer
Reageer op: Verzakking geen ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief