Wat is dit?

  • #1

    Ik heb sinds een paar dagen de volgende klachten. Het begon eigenlijk in de ochtend na een avondje stappen. Ik heb zelf wel PDS, maar dit voelt als een andere pijn.

    - Buikpijn boven navel en bovenbuik, alsof er constant iets tegen een orgaan trapt.
    - Soms pijn in rug
    - Minder eetlust
    - Soms misselijk

    De huisarts gaf aan dat mijn maag en darmen waarschijnlijk over stuur zijn en dat dit weer rechtgetrokken moet worden. Zelf denk ik aan hele andere dingen. Ik ben echter niet ziek, alleen de buikpijn is er belemmerend voor mijn slaap en dagelijkse bezigheden. Wat kan dit zijn en wat wordt aangeraden? Kan het ook oprecht met PDS te maken hebben?

    Reageer
    #2

    Aanvullend:

    ik ben een jongen van 22 en op 1 april is mijn volledige bloedbeeld gecheckt en dit zag er goed uit.

    Reageer
    #3

    Daarbij heb ik in de ochtend nog wel eetlust en kan ik dus ook wel gewoon genoeg eten. Ik zet mezelf hier toe aan en voel me dan eigenlijk zelden misselijk. Huisarts gaf aan dat het door het vette eten en alcohol kwam. Ze sloot eigenlijk dingen als alvleesklierontsteking etc uit. Heeft ze gelijk?

    Reageer
    #4

    Zou je huisarts niet lang genoeg gestudeerd hebben om een juiste diagnose te kunnen stellen?

    PDS en daarbij vet eten en alcohol, dan ben je niet eens een huisarts nodig om te kunnen bedenken waar je klachten vandaan komen.....

    Reageer
    #5

    Dast kan zeker met PDS te maken hebben

    Reageer
Reageer op: Wat is dit?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief