hoestbuien

 • #1

  ik heb sinds januari klachten. overgeven van eten en drinken. druk keel en borstbeen en fixe hoestbuien.
  men dacht eerst kinkhoest. niet dus. maagonderzoek.geen bacterie of ontsteking. nu doorverwezen maag darm en leverarts.
  wat ik vreemd vind zijn de fixe hoestbuien die ik heb.heb hiervoor codeine gekregen. hebben jullie ook fixe hoestklachen

  Reageer
  #2

  Misschien is de MDL specialist dan wel niet de juiste plek. Je kunt in de wachttijd aan de huisarts vragen om een sputum onderzoek. Dat houdt in dat je het slijm dat je ophoest, spuugt in een steriel sputum buisje en dat dit op kweek gezet wordt om te ontdekken of er een infectie aanwezig is.
  Maar het lijkt erop dat iedereen momenteel vastloopt in de zorg. Dit ten gevolge van de enorme wachttijden die natuurlijk niet acceptabel zijn. Hoewel een toegangstijd / wachttijd van 30 dagen tot eerste polikliniek bezoek officieel is toegestaan, is dit in de praktijk veel te lang.
  ik raad aan om het elders te proberen: Belgische ziekenhuis, Nederlandse privékliniek, video consult via een buitenlandse website etc. Ik ben daar zelf naar op zoek. Ik vind dat ik in NL niet goed word geholpen.

  Reageer
  #3

  Hoestbuien bij maagdarm klachten kunnen ook voortkomen door parasieten. Parasieten leggen eitjes en die kunnen een hele weg afleggen en tot slot naar de longen. Indien ze in de longen zitten blijf je ze ophoesten en dan slik je ze weer in en dan begint de infectie opnieuw.
  Ik zou ook eens een stoelgangtest laten.

  Reageer
Reageer op: hoestbuien
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief