drijvende ontlasting

 • #1

  Al een tijdje heb ik last van drijvende ontlasting. Ik heb hier eigenlijk nooit op gelet totdat ik erover las en het mij opeens opviel. Ik was meer bezorgd om bloed in mijn ontlasting . Nu heb ik ook last van mijn darmen (borrelen, krampen, obstipatie, winderig) en speelt dit alleen maar meer nu ik corona heb. Vorige keer dat ik corona had (8 wkn) geleden had ik ook last van mijn darmen en lage rugpijn/ heuppijn.
  Maar goed, door al deze klachten ben ik meer gaan opletten op mijn ontlasting en viel me dus op dat de mijne drijft. de huisarts maakt zich niet zo druk en gooit het op corona en angst. Maar ik wil toch wel graag een onderzoek naar mijn ontlasting.
  Herkenbaar voor iemand? deze klachten? Ook in relatie met corona, dank alvast

  Reageer
  #2

  Corona en angst heeft ook invloed op je darmen

  Reageer
  #3

  Poep gaat drijven als je meer vet in je eten hebt gegeten. Eet je weer anders, drijft het niet meer

  Reageer
  #4

  Even voor de duidelijkheid, het kan drijven van vet maar drijft over het algemeen juist vaker door het eten van veel vezels of door veel gas/lucht.

  Reageer
  #5

  Als je wat aan je hele gezondheid wil doen, kan je een natuurgenezer raadplegen. Zo iemand kan kijken naar oorzaken. Kan met van alles te maken hebben. Met je voedingspatroon bijvoorbeeld. Denk aan lactose. Denk ook de werking van bepaalde organen.

  Reageer
  #6

  Dank voor jullie reacties.

  Reageer
  #7

  Ik heb t ook maar door zoetstoffen. Ik drink regelmatig cola zero en als ik t niet drink drijft t niet. Weet niet of je ineens zoetstoffen bent gaan drinken?

  Reageer
Reageer op: drijvende ontlasting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief