Buikgriep?

  • #1

    Gisteren uit t werk was ik erg rillerig thuis temperatuur gemeten en idd koorts. Ook enigszins diarree. Nu is de koorst sinds vanochtend al weg maar heb wel heel erg buikkrampen vooral wanneer ik eet of drink. Hoort dit bij buikgriep want als ik dat zo zie zou het meer bij voedselvergiftiging horen maar daar hoort weer geen koorts bij.

    Reageer
    #2

    Een voedselvergiftiging kan wel degelijk koorts geven

    Reageer
    #3

    Ooh ok, maar het gaat mij er vooral om van kan het bij buikgriep ook zo zijn dat je heftige kramp krijgt nadat je eet of drinkt? Ik hoef overigens niet te overgeven en ook niet misselijk

    Reageer
    #4

    Ja dat kan

    Reageer
    #5

    Hoeft niet persee een voedselvergiftifing of buikgriep te zijn want ik heb dit heel vaak. Mocht het echt altijd buikgriep of een voedselvergiftiging zijn dan zou ik het elke week hebben. Dus dat lijkt me sterk haha.

    Ik denk dat iedereen er wel eens last van kan hebben. Sneller last van de maag of darmen en evt diarree. Misschien gewoon even een overgevoelige darm.
    Als het blijft zou ik gewoon even de dokter bellen om te vragen of je er wat mee moet.

    Reageer
Reageer op: Buikgriep?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief