Bloed bij me ontlY

  • #1

    Ik zag vandaag en gisteren bloed bij me ontlasting. Ik ben 36 jaar en heb al een tijdje last van jeuk en slijm bij me anus. Ik merk nu bloed op en ben best wel in paniek. Kan dit duiden op kanker?

    Het is niet veel bloed en ik heb geen paprika of tomaat of iets anders roods gegeten gisteren of eergisteren. Ik heb het met een papiertje aangeraakt en toen zag ik ook rood op het papiertje. Ik had met afvegen geen bloed op het papier.

    (Het bloed begint onderop en loopt als een streep naar links)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als het niet van een aambei is, dan zal het toch voedsel zijn dat niet helemaal verteerd is en dat je de afgelopen 2-3 dagen hebt genuttigd

    Reageer
    #3

    Nee dat is niet van een aanmbei en ook niet van onverteerd eten bij een aanmbei lag het er vers bovenop en bij onverteerd eten zie je gewoon een velletje/schilletje dit lijkt op bloed in slijmvorm dus sowieso even naar de huisarts en vragen om een feces test op calprotectine. Dan kunnen ze zien of er een ontsteking aanwezig is.
    Bij bloed in de ontlasting of het nu rood of donker is is het zaak dat je altijd een huisarts raadpleegt.

    Reageer
Reageer op: Bloed bij me ontlY


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief