Enorm misselijk

  • #1

    Ik ben op dit moment op vakantie in het buitenland en lig al 3 dagen ziek op bed. De eerste dag enorm overgeven en diarree. Sinds gisteren geen diarree meer en hoef ook niet meer over te geven, maar ik blijf een rommelende buik houden en vooral ENORM misselijk. De misselijkheid komt met vlagen maar is dan zo erg dat ik echt moet gaan liggen. Ik kan wel gewoon drinken, maar eten hou ik niet binnen. Alleen de geur van eten maakt me al misselijk. Wat kan dit zijn? En vooral; wat doe ik eraan?

    Reageer
    #2

    Lijkt alleszins op een voedselvergiftiging...
    Zoek een arts op

    Reageer
    #3

    Ben inmiddels hier bij een arts geweest. Er is bloed afgenomen en mijn urine is getest, maar dat was allemaal goed. Ik voelde me vandaag ietsje beter en heb toen een aantal crackers gegeten, dit hield ik binnen waarna ik vanavond een groente bouillon heb genomen. Daar ging het mis: meteen weer diarree en overgeven. Waar kan dit mee te maken hebben? En wat kan ik het beste doen? Het is nu al de 4e dag… ik heb overigens nog steeds geen koorts.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je toch iets verkeerds gegeten of gedronken hebt of gezwommen in vervuild open water

    Reageer
Reageer op: Enorm misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief