Maagzweer? Steken borst

  • #1

    Goedenavond,

    Ik heb sinds een paar weken last van continue vage steken in mijn borst. Soms in het midden van borstbeen en soms ook over hele borststreek. Ook soms beklemmend gevoel. Ik ben een 22 jarige man en slik omeprazol voor maagzuur.
    De steken in mijn borst verschillen van plek maar zijn er wel continu. Verder niet echt pijn in maag of iets dergelijks. Soms vlak onder ribben maar zelden, dus echt puur die steken.
    Ik heb het gevoel dat het uit mijn maag komt, maar slik hier dus ook al iets voor. De steken in borst zijn erg storend en soms ook pijnlijk. Hart laatst laten checken, is niks mis mee zei dokter.
    Iemand die zich herkent in deze klachten?
    Ben al erg vaak naar de dokter geweest die niks kan vinden.

    Reageer
    #2

    Omeprazol is een maagzuurremmer, maar dat betekend niet dat dan ook alle klachten daarmee weggaan. Het maagzuur doorgaans wel. Vraag aan je huisarts om te laten checken of je een middenrifbreuk hebt of vraag een verwijzing voor de MDL arts

    Reageer
    #3

    Kan dat uitstralen over de hele borststreek? Bij liggen is het erger dan met staan wel.

    Reageer
    #4

    Dat kan

    Reageer
Reageer op: Maagzweer? Steken borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief