Pijn in maag bij bukken na inslikken scherp voorwerp.

  • #1

    Inmiddels 4 dagen geleden slikte ik een scherp voorwerp in. Nog steeds geen idee wat het was. Ik had daarna nog 2 dagen een licht irritant gevoel in mijn slokdarm maar dat is nu over. Maar ik heb nu al 2 dagen bij bukken en wielrennen steeds een steek in mijn buik net onder mijn navel. Ik las al iets over een aandoening aan de buikwand maar ik denk eerder dat het te maken heeft met het inslikken van het scherpe voorwerp. Kan dit een buikwond zijn en zoja geneest deze automatisch?

    Reageer
    #2

    Hey,

    Denk niet dat iemand zonder onderzoek daar iets over kan zeggen,wat de klachten veroorzaakt.

    Ik zou er wel mee naar de dokter gaan. Als het een onverteerbaar voorwerp was en dat veroorzaakt irritatie, zal dat dus niet genezen omdat de oorzaak niet verdwijnt. En als het een gaatje in je darmen veroorzaakt, ben je nog veel verder van huis! ( ik heb gewerkt als dierenarts assistent en heb bij honden gezien wat voor ontstekingen dit kan geven in maagwand of darmen , moet je echt niet willen!!)

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Pijn in maag bij bukken na inslikken scherp voorwerp.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief