Roze stukjes bij ontlasting en wat bloed

  • #1

    Beste,

    Soms zitten er roze stukjes bij mijn ontlasting. Puur roze van kleur. Soms helemaal niet, soms wat meer, soms een enkele.

    Het onderscheid is lastig te zien op de foto (heb het eruit gevist), maar je kan het vergelijken met kleine stukjes roze vlees..

    Daarnaast heb ik soms ook een beetje bloed. Nu is mijn anus wel wat beschadigd na aambeien, wat helemaal verbeterd is na speciale vezels. (mijn klacht is zoals voor als na de vezels).

    Ik kan niet helemaal zeggen of het altijd stukjes en bloed gecombineerd is.

    Enig idee?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    De roze stukjes herken ik niet, het streepje bloed wel, ik heb dit zelf gisteravond ook gehad, ik heb zelf veel naar wc gemoeten afgelopen paar dagen (meerdere keren per dag), daarnaast heb ik ivm koorts ook mijn temperatuur rectaal moeten meten dus ik link het aan de de boel beetje beschadigd is, ben zelf ook bekend met aambeien/scheurtjes.

    Reageer
    #3

    Dat is geen bloed. Dat zijn plukjes slijmvlies die door ontlasting zijn gekleurd

    Reageer
    #4

    Die laatste foto is ook geen bloed? Het lijkt behoorlijk rood

    Reageer
    #5

    Als het bloed zou zijn, kleurt in de regel het water in toilet ook rood

    Reageer
    #6

    Het was inderdaad behoorlijk rood en verpakt in slijm, maar 't water was niet rood.

    En die rozige stukjes? Ik had er vandaag ook een paar. Erg smakelijk: Handschoentje aan een even gevoeld. Het lijken stugge stukjes, het gaat niet uit elkaar zeg maar als je er in knijpt.

    Enige dingen waar ik me zorgen om moet maken?

     

    Trouwens, wat een snelle reacties ?

    Reageer
    #7

    Stugge stukjes zijn dan toch vooral voedingsresten zoals tomaat, paprika e.d.

    Reageer
    #8

    Hi! Ik heb precies hetzelfde, het lijkt een soort sponzig weefsel in huidskleur/vleeskleur. Ik dacht dat het misschien stukjes lintworm waren, twee testen gedaan en beiden negatief voor lintworm... Ik heb nogsteeds geen idee wat het is, maar ik had het vanochtend weer en ik wil gewoon weten wat het is en of het erg is!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Anoniemm Een lint worm ziet er uit als een sliert gekookte bami. Wit en plat. Dus niet sponzig en vleeskleurig.

    Als je wilt weten wat het is, moet je het bewaren en ermee naar je huisarts gaan. Die kan het ( laten ) analyseren en je indien nodig gerichte medicatie geven.

    Reageer
    #10

    Did you ever find out what it was?

    Reageer
    #11

    Ik heb echt precies hetzelfde al een jaar bijna nu! Al 3 keer een ontlasting test gedaan, maar negatief of lintwormen of andere patrasieten. Het zijn vleeskleurige stukjes die inderdaad stug aanvoelen als je er in knijpt. Voelt als een soort weefsel...

    Reageer
    #12

    Is er iemand hier die toevallig ook gebruik maakt van wiet of hasj?

    Reageer
    #13

    is er iemand van deze personen die langdurig siliconenimplantaten dragen? Heb nl hetzelfde en verdenk mijn (zeer waarschijnlijk) lekkende borstimplantaten ervan dit te veroorzaken 

     

     

    Reageer
    #14

    als je dat al denkt, is het toch vooral hoogste tijd om dat met je huisarts te gaan bespreken!!!

    Reageer
    #15

    Hallo Densy, Ja ik toevallig,

    Ik vermoed dat ik breast implant ilness heb en heb ook dit soort ontlasting, nu net  nog. Heel mijn lichaam lijkt in gevecht( mijn longen, darmen, gewrichten, chronisch moe, depressief en angstig) Ik heb ze 13 jaar en heb het gevoel dat ze er heel snel uit moeten. Ben benieuwd hoe het bij jou gaat.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Roze stukjes bij ontlasting en wat bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief