Leverhemangioom

  • #1

    Ik heb een groot leverhemangioom van rond de 13 cm..artsen zeggen dat dit geen kwaad kan en ben een paar jaar opgevolgd elk jaar een echo mri scan maar het groeit niet.

    Nu had ik 2 of 3 jaar geleden mijn bloed laten testen en was mijn D dedimire verhoogd maar ze vonden geen longembolie. Nu vraag ik mij af of mijn leverhemangioom dit veroorzaakt heeft die hoge waarde? Kan dit ook al heb ik geen trombosevorming in het hemangioom?

    Of kun je trombosevorming in een hemangioom krijgen dat niet gevaarlijk is aangezien ik nog steeds leef en niks gebeurd is?

    Ook had ik gelezen dat het gevaarlijk zou zijn om naar de sauna te gaan of massage omdat een goede doorbloeding risico is dat mijn leverhemangiioom intern gaat bloeden? Dit heeft me echt bang gemaakt..want ik heb vaak warme baden en ook laat ik me vaak masseren en ik merk ook als ik mijn menstruatie heb dat ik een zwaar gevoel heb in mijn lever..kan dat ook ermee te msken hebben?

    En is het gevaarlijk om op een weegschaal te gaan ermee die het vetpercebtage en alles meet?

    Laatste vraag..Mag je op zoeen weegschaal ook gaan staan als je een beugel draaht ivm elektrische schok?

     

    Reageer
    #2

    Dat zijn dingen die je met arts moet bespreken
    De weegschaal is geen probleem. Daar krijg je toch geen elektrische schok van

    Reageer
Reageer op: Leverhemangioom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief