Vreemd gevoel na eten

  • #1

    Hallo,

    Een tijd geleden (3 jaar) heb ik een coloscopie gehad in het ziekenhuis om mijn darmklachten te onderzoeken. Hier is niks uit gevonden en ik heb de diagnose PDS gekregen. Mijn symptomen worden echter steeds heviger en de laatste tijd krijg ik er ook andere verschijnselen bij.

    Zojuist heb ik gegeten, en tijdens het eten voel ik onderin me buik (voornamelijk linkonderin) een vreemd gevoel. Daarnaast lijkt het alsof me oren licht dichtzitten (zoals in het vliegtuig) en ik voel me gewoon heel vreemd in me hoofd (licht gevoel, gedraag me raar). Ik ervaar dit gevoel vaker en bij meerdere maaltijden.

    Als ik niet eet heb ik er geen last van. Wel blijven me oren lang dichtzitten (althans zo voelt het).

    Ik wil niet direct naar de dokter in deze tijd, dus vandaar dat ik hier aan jullie eerst wil vragen waardoor dit kan komen.

    Reageer
    #2

    Het is erg moeilijk om er zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ik denk dat het dan toch verstandig is om even naar de huisarts te gaan

    Reageer
Reageer op: Vreemd gevoel na eten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief