Misselijk, Dorstig, Diarree en Opgeblazen gevoel.

  • #1

    Hoi,

    Sinds mei heb ik steeds meer “vage” klachten. Het begon met een katerig gevoel een dag na het sporten. Dan was ik erg dorstig, en extreem moe. Inmiddels kan ik niet meer sporten, en word ik zelfs na diep inademen al misselijk. Ik ben vrijwel elke avond en ochtend misselijk. Dit gaat gepaard met borrelende darmen en diarree. Ondanks dat ik veel drink, heb ik veel dorst. Ook is mijn buik erg gevoelig als ik er op druk en voelt het ongemakkelijk ter hoogte van de ribben (beide kanten). Als ik ook maar iets aan inspanning doe ben ik daarna misselijk en moe. Dan blijf ik kleine boertjes laten.

    ik heb meermaals bloed geprikt, en ook mijn bloedsuiker laten controleren. Tevens is er een echografisch onderzoek gedaan. Hierop was niets te zien.

    Voor dit begon was ik sportief. Ik eet gevarieerd en gezond en heb al getracht bepaalde voedingsmiddelen een tijdje te elimineren, zonder resultaat.

    Ik ben momenteel een beetje ten einde raad, en de dokter weet het ook niet zo goed.

    ik rook niet, drink geen alcohol en ervaar geen bovenmatige stress.

    Ik hoop dat iemand een waardevolle suggestie heeft waarmee ik weer vooruit kan.

    Gr,

    Mitchell

    Reageer
    #2

    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de MDL arts

    Reageer
Reageer op: Misselijk, Dorstig, Diarree en Opgeblazen gevoel.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief