Aambeien? Denk het?

  • #1

    Eerlijk gezegt schaam ik er erg voor... Maar ik heb al denk ik een tijdje last van. Last van jeuk brandende gevoel richting de anus. ( Heel soms zelfs met een soort vocht uitloop? ) Ik heb er wel eens half binnen gezien dat er een bultje zit. Mijn moeder heeft het zelf ook en geeft aan gewoon aambeienzalf te gebruiken. Na dit te gebruiken gaat het weer goed voor ongeveer 2 weken en dan opeens heb ik het weer terug..

     

    Ik schaam me er zo voor en wil daarvoor niet echt graag naar de dokter..

    Hoelang mag je of moet je de zalf insmeren? Helpt de zalf tegen aambeien of is het meer om de jeuk te verzachten? En gaan aambeien vanzelf een keer over?

    Reageer
    #2

    Dat hangt van de oorzaak af. Ik zou er toch even mee naar de huisarts gaan. Die kan er dan een iets betere crème voor voorschrijven. En dat gaat in de regel zonder verder onderzoek

    Reageer
    #3

    Ik zou ook even langs de huisarts gaan. Die hebben er meer verstand van en kunnen betere middeltjes voorschrijven. En je hoeft je hier niet voor te schamen, voor huisartsen is dit heel normaal.

    Reageer
Reageer op: Aambeien? Denk het?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief