Vaag

  • #1

    Hoi ik ben een meisje van 17 en ik heb nu ongeveer sinds oktober vage dingen meegemaakt. Ik had na de stoelgang op 9 oktober 2019 voor het eerst ineens een beetje bloed. Echt minuscuul weinig. Toen een paar weken nergens last van en daarna opeens weer. Heel raar. Ik had het zeg maar weken, maanden niet en dan opeens weer een minuscuul klein beetje in december. Daarna dan weer tot afgelopen augustus niks en nu al 3 keer weer gehad met dan weer dagen, weken niks. Mijn vraag is eigenlijk kan dit darmkanker zijn? Voor zover ik weet zit het alleen op het toiletpapier en niet in de ontlasting zelf. Ook heb ik verder geen klachten, zoals aanhoudende buikpijn, gewichtsverlies, moeheid etc. Kan je bij kanker maandenlang nergens last van hebben en dan opeens weer wel en dan weer niet? Of is de kans groter dat het iets van mijn anus zelf is, zoals gescheurde haarvaten etc. ?

    Reageer
    #2

    Dat lijkt dan toch meer op een aambei of een fissuur. kijk eens naar je anus of er iets te zien valt

    Reageer
    #3

    Dag John,

    Ik weet niet zo goed of er iets te zien valt. Het is wel rood en het gebied eromheen ook. Soms jeukt het en het lijkt een beetje alsof er wat puistjes bij mijn bilspleet zitten. Toen ik het vanmorgen 4 uur na de stoelgang nog eens afveegde zat er weer een beetje bloed op het papier. Geen helder bloed, maar waterig licht rood/oranje spul. Het feit dat het er uren daarna nog is betekent dat dat het met mijn anus te maken heeft en niet met mijn darmen of zegt dat niks?

    Reageer
    #4

    Het zal ongetwijfeld met je anus te maken hebben. ga met de klacht naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Vaag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief