Bloed in stoelgang?

  • #1

    Ik heb al een paar maanden wat darmklachten, volgens de artsen spastische darm, maar de laatste tijd gaat dit beter. Ik zag vandaag echter twee streepjes bloed in mijn stoelgang. Ik wou met het wc papier checken of dit echt bloed is en eerst leek het op een rood velletje (van tomaat? heb in het weekend ook zoetzure saus gegeten), maar toen ik het uitwreef in het wc papier verdween het velletje en gaf het toch rood af. Klinkt dit als bloed? Ik ben heel ongerust dat ik darmkanker heb en dat de dokters het te snel op spastische darm hebben gestoken omdat ik maar 27 jaar ben.

     

    Reageer
    #2

    Bloed zul je zo niet in je ontlasting tegenkomen. Waarschijnlijk toch van de saus

    Reageer
    #3

    hey stevie ik had laatst een aantal keer precies het zelfde als wat jij nu beschrijft.. bleek uiteindelijk toch om een velletje van een tomaatje te zijn geweest bij nadere inspectie.. een betere test is om te kijken of het daadwerkelijk bloed is is om volgende keer als je weer zo iets rood ziet er wat water over je drol te gooien en dan te kijken of het water rood/roze etc kleurt.

    Reageer
Reageer op: Bloed in stoelgang?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief