Aarsmaden

  • #1

    Beste

    Mijn partner en ik hebben steeds rond dezelfde periodes last van aarsmaden. 2 dagen geleden begonnen de symptomen (ik heb al meerdere keren aarsmaden gehad dus ik herken deze vrij snel). Ik kreeg een vervelend jeukend gevoel ‘s avonds voor het slapengaan. Ik hoopte dat het slechts maar “een gedachte” was maar deze avond vertelde mijn vriend dat hij ook eenzelfde gevoel had, ‘s avonds. Nu, de ochtend nadat ik het gevoel had aarsmaden te hebben nam ik een diarree remmer. Ik heb dagelijks last van diarree en er stond die dag een lange auto trip op de planning. Ik wilde het risico van buikloop tijdens een file niet nemen. Sindsdien heb ik al 2 avonden op rij geen last meer van een jeukend gevoel! Wel ging ik zojuist naar het toilet en toen ik beter keek zag ik 1 wormpje. Het bewoog nog wat, maar niet heel fel. Zou een diarree remmer aarsmaden uitschakelen? En daarnaast: wat kunnen mijn vriend doen tegen aarsmaden? We hebben er beiden minstens 1 keer om de 3 maanden last van.

    Reageer
    #2

    Daar moet je dan een kuur voor nemen. Mebendazol. Als je dat namelijk niet doet en er toch vaak last van hebt, kan dat wel darmklachten veroorzaken en infecties.

    Reageer
Reageer op: Aarsmaden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief