Anus binnenkant vraag

  • #1

    Ik heb een vraag. Ik was aan het kijken of ik een aambei had. Toen viel mij het volgende op. Wanneer ik een beetje pers en dus de binnenkant van de anus kan zien wat je normaal niet ziet, viel mij op dat deze van binnen paarsig/blauw is oftewel een donkere kleur heeft aan de binnenkant. Dus in de opening die je normaal niet ziet. Is dit een normale kleur? Ik kan er niet echt iets over vinden.

    Reageer
    #2

    De kleur is dus donkerpaars met wat blauw en zelfs een klein beetje rood erin maar voornamelijk dus paars. Zijn dit normale kleuren?

    Reageer
    #3

    Dat zou eventueel een inwendige aambei kunnen zijn

    Reageer
    #4

    Bedankt. Maar denk je dat dat het gevolg is van 1 aambei of dat het er meerdere zijn? Vanwege het feit dat de kleur overal zit. Ik zie verder geen verdikkingen of iets anders afwijkends eigenlijk, alleen de paarsachtige kleur maar ik heb dus geen idee hoe dat normaal eruit zou zien.

    Reageer
    #5

    Dat kan ik helaas ook niet zeggen. Je zou naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Anus binnenkant vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief