ik kan niet poepen

  • #1

    Ik heb een probleem! Ik kan namelijk heel slecht naar het toilet gaan. Ik heb constant krampen maar als ik naar het toilet ga moet ik heel hard duwen voor er ook maar iets uit komt. Ik zocht net op wat de symptomen zijn van constipatie en daar staat dat je uitwerpselen erg hard zijn. Maar bij mij is dit niet zo? Het is juist super plakkerig (veel wc papier nodig om af te vegen daarna). Het is wel plakkerig maar niet glad dus ik moet veel druk zetten! Is dit constipatie of is dit iets anders? Ik heb ook een pijnlijk gevoel bij de anus als ik naar het toilet ga.

    Reageer
    #2

    ?

    Reageer
    #3

    Voor spoed, bel 112 ?

    En anders moet je soms gewoon even wachten tot je antwoord krijgt.....

    Reageer
    #4

    Altijd wel 1 of andere Suzan dat nare opmerkingen moet geven.
    Bedankt voor je tip, Suzy.

    Reageer
    #5

    Het is geen nare opmerking hoor.

    Het komt gewoon wat drammerig over. Je stelt een vraag op een forum waar mensen vrijwillig jou vragen beantwoorden,dan mag je niet verwachten dat die 24/7 voor je klaar staan. Vind ik.

    Reageer
    #6

    Het kan toch een vorm van obstipatie zijn. Dat je anus pijnlijk aanvoelt, zal alles te maken hebben met het hard drukken.
    Kijk eens goed naar je voeding. Wat eet en drink je zoal op een dag?

    Reageer
Reageer op: ik kan niet poepen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief