Misselijk tijdens eten

 • #1

  Ik ben verkouden en heb wat stramme spieren. Geen koorts, af en toe beetje verhoging. Nu was ik net aan het eten en toen werd ik wat misselijk/naar. Is op den duur wel weg. Had ik vanmiddag ook toen ik een broodje at. Kan dit erbij horen? Of is er wat anders aan de hand. Ik heb ook een hongergevoel zo nu en dan.

  Reageer
  #2

  een griepje dus

  Reageer
  #3

  Kan dat ook bij zware verkoudheid horen? Ik voel me niet super ziek. Geen koorts nu.. Ben ook ongesteld, dus weet niet of dat ook kan, heb ik normaal gesproken niet dacht ik.

  Reageer
  #4

  Ik heb trouwens denk ik wel bijholteontsteking. Ik heb een druk op mijn gezicht en heb geen smaak/reuk. Nu lees ik op internet dat als je er misselijk bij bent de dokter moet bellen.. Ik ben ook bang dat ik hier hersenvliesontsteking kan krijgen. Moet ik me zorgen maken??

  Reageer
  #5

  Bij een verkoudheid kan dat ook

  Reageer
  #6

  ga dan naar de huisarts als je denkt een bijholteontsteking te hebben

  Reageer
  #7

  Maar die kan niet heel veel doen toch? Vaak wordt geen medicijn meegegeven.. Is mijn zorg om hersenvliesontsteking terecht?

  Reageer
  #8

  Als je een bijholteontsteking hebt, kun je daar antibiotica voor krijgen . Een hersenvliesontsteking krijg je daar niet zo snel van.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Zou wat lichts eten als je ziek bent, zoals een soepje.

  Reageer
Reageer op: Misselijk tijdens eten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief