Meer dan 3 dagen opgezwollen buik

 • #1

  Goedemorgen,

  Ik heb nu al last van een opgezwollen buik 3 dagen lang. Ik ben hiervoor even ziek geweest niets speciaals gewoon een griepje maar toen ik beter werd ontstond dit probleem. Ik eer erg weinig en rook of drink geen alcohol op dit moment. Ik ben nu op vakantie dus wil pas een arts bezoeken als ik zeker weet dat dit nodig is. Heeft iemand enig idee wat ik hier tegen kan doen of wat de oorzaak kan zijn?

  Reactie
  #2

  Je hebt geen diarree of obstipatie?

  Reactie
  #3

  hoi John, nee geen buikpijn of obstipatie heb geen moeite met poepen, alhoewel mijn ontlasting wel iets lichter is beetje geel. En soms beetje buikpijn maar dat is niet extreem. Gewoon een hele volle buik terwijl ik bijna niks eet erg vervelend.. kan je iets met deze informatie?

  Reactie
  #4

  Het zou kunnen dat je iets verkeerds hebt gegeten of gedronken. Of een nasleep van de griep

  Reactie
  #5

  Wanneer zou ik een arts moeten bezoeken? Ik kan bijvoorbeeld wel gewoon tennissen dus zo extreem is het niet alleen maak me toch een beetje zorgen. Ik heb niks uitzonderlijks gegeten overigens..

  Reactie
  #6

  Ik zou het nog even aankijken. Je hoeft overigens niets bijzonders gegeten te hebben...

  Reactie
  #7

  Dag John,

   

  paar dagen verder en het is nog steeds hetzelfde en begin mij nu wel zorgen te maken.. mijn ontlasting drijft ook en is geel en stinkt een beetje..

  Reactie
  #8

  Dan toch maar naar een dokter

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  En wat zei de dokter?

  Reactie
Reageer op: Meer dan 3 dagen opgezwollen buik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief