Te veel gasvorming die steken veroorzaakt?

  • #1

    Hoi allemaal.

    Ik ben een 19 jarige meid en ik vrorg mij iets af. Ik heb een lang dossier aan klachten en problemen en we weten vaak niet wat nou verbonden is met elkaar. Mijn vraag is of het mogelijk is door flatulentie steken te krijgen rond je buik en borst? Het lijkt voor mij wel zo te voelen doordat ik last heb van flatulentie (pds patiënt met chronische hyperventilatie, dus ik slik veel lucht in. En medische nutrie (vezel) drankjes (nog meer lucht))
    Het voelt voor mij alsof het verbonden staat aan elkaar (de lucht en de steken) maar ik weet niet of dit biologisch wel mogelijk is, maar van google word ik niks wijzer.

    Hartelijk bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Ja, je kunt van flatulentie steken krijgen. En als je heel veel lucht hapt, kunnen dat behoorlijke steken zijn

    Reageer
    #3

    Oh top! Hartstikke bedankt. Ik vermoedde het al. (Chronische hyperventilatie veroorzaakt al druk op de borst) maar ik dacht dat er mogelijk een link lag tussen de flatulentie en steken. Maar vond het ook weer zo wat om hiervoor naar de huisarts te gaan. Dank u wel!

    Reageer
Reageer op: Te veel gasvorming die steken veroorzaakt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief