Bang om voor psygische klachten uit te komen

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een vrouw van 21 jaar. Sinds mijn 16e heb ik een ernstige darmziekte. Pas na 2 jaar kon er een diagnose gestelt worden en werd ik sirieus genomen. In die 2 jaar hebben ze mij ook een keer met solk (lichamelijke onverklaarbare klachten) vastgestelt. Dit was een misdiagnose en ik kan me nog verdrietig maken om het feit dat ik erge pijn en geen energie had nauwelijks kon eten en mensen dan tegen je zegge, het zit in je hooft. Je kunt wel maar je wilt niet. Het mijn inziens waarschijnlijk met goede bedoelingen maar gewoon onmenselijk om iemand die niets liever wilt dan maar school gaan en beter worden.
    Zo te behandelen.

    Nu word ik 3 jaar goed behandeld voor mijn ziekte en sireus genomen door artsen (omdat het vrij zeldzaam is vermeld ik liever de naam van de ziekte niet.)
    Ik heb sinds een half jaar last van psygyse klachten, zware onrust in mijn hoofd, slaapproblemen en gedachten aan zelfmoord. Maar ik ben zo bang om niet meer sireus genomen te worden door mijn doktoren voor mijn fysieke klachten.
    Help

    Reageer
    #2

    Je moet dit toch met je huisarts bespreken.

    Reageer
Reageer op: Bang om voor psygische klachten uit te komen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief