PDS

  • #1

    Hallo,

    Ongeveer een half jaar geleden ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik toen al een half jaar last had van buikpijn met afwisselend obstipatie en diarree. De huisarts heeft toen gezegd dat dit het prikkelbare darm syndroom is en heeft mij hiervoor pepermuntoliecapsules voorgeschreven. Deze zouden ietwat kunnen helpen.

     

    Nu wil ik de huisarts niet in twijfel trekken, alleen heb ik op internet gelezen dat het ook zou kunnen dat er ook iets anders aan de hand zou kunnen zijn wat oplosbaar is. De pepermuntoliecapsules helpen een beetje, alleen heb ik wel nog vaak last van obstipatie/niet kunnen ontlasten. De ontlasting is dan niet hard, maar het komt er gewoon niet  'uit' als het ware. Ik vroeg mij dus af of het ook iets anders zou kunnen zijn? Ik heb namelijk ook gehoord dat een parasiet voor wisselende ontlasting zou kunnen zorgen..

     

    Hoe denken jullie hierover?

    Reageer
    #2

    ga dan terug naar de huisarts en bespreek het. laat een ontlastingsonderzoek doen

    Reageer
Reageer op: PDS


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief