Grijze ontlasting

  • #1

    Sinds maandag heb ik last van grijze ontlasting. Zondag kon ik met moeite naar de wc. Daarvoor was ik 3 dagen niet naar de wc gegaan voor ontlasting. Zondag erge buikpijn, maar nadat ik naar de wc was geweest is de buikpijn weg. Zondag was mijn ontlasting nog bruin.

    Sinds maandag ga ik 1x per dag naar de toilet. Qua volume en naar de toilet gaan is het gewoon normaal, alleen mijn ontlasting ziet er dus grijs uit. Is dat iets om zorgen om te maken?

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?
    Ben je iets ander gaan eten of drinken?

    Reageer
    #3

    Ik ben 32. Nee ik ben niet anders gaan eten of drinken. Drink 2 liter op een dag. 2 stukken fruit op een dag 's avonds probeer ik gevarieerd te eten. Aardappel vlees en groente, pasta, rijst etc. Dus qua eten is er niks veranderd

    Reageer
    #4

    Dan toch maar eens naar de huisarts voor een ontlastingsonderzoek

    Reageer
    #5

    Hoi Marjolein, hoe gaat het nu met jou? Heb je HA geraadpleegd? Was er een aanwijzing waardoor ontlasting grijs werd? Dank voor je replay!

     

    Reageer
Reageer op: Grijze ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief