simpele keelonsteking

  • #1

    Hallo,

    ik heb een keelontsteking en ben begonnen met een kuur amoxicilline 3 x 1g/ dag. Ik ben student en zit in de examens en moet zo snel mogelijk genezen zijn.
    Na twee dagen antibiotica nemen zijn alle klachten van de keelonsteking weg, maar geraak ik absoluut niet meer vooruit, ben moe, heb slappe benen (is ook niet bevordelijk voor het studeren).
    Kan dit aan de antibiotica liggen?
    Ik moet nog tot zaterdag nemen en ik heb geen zin om me nog een hele week slap te voelen.

    Reageer
    #2

    een simpele keelontsteking heeft geen antibiotica nodig, maar nu je bent begonnen mag je niet stoppen, je zou anders resistent kunnen worden , als je het dan echt nodig hebt dan werkt het niet meer dus afmaken die kuur!
    Goed rusten, gezond eten en drinken, neem extra vitaminen wat goed helpt bij keelpijn is Vit. C met zink! en Tonsiotreen tabletten. Maar de kuur dus afmaken. en om de darmen weer met bacterieen te krijgen Yakult of actimel nemen. Beterschap Brenda.

    Reageer
    #3

    Van amoxicilline kan je zeker moe worden, ik ken het namelijk ook

    Reageer
Reageer op: simpele keelonsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief