Benauwd?

  • #1

    Goededag,
    Ik ben al wel bekend met benauwdheidsklachten sinds de afgelopen 5 jaar is het aan en af met de benauwdheid. Ik ben toen naar de huisarts geweest die zei hyperventilatie wel mogelijk was, echter is nooit onderzoek gedaan naar andere mogelijkheden. Ventolin hielp toen der tijd niet meteen en volgens de huisarts zou dat wel moeten moest her asthma zijn door allergie of andere oorzaak. Toch komt de benauwdheid nu ineens weer op sinds dinsdag in de avond. Het begon dat ik slijm voelde in me luchtpijp en keel alsof er overmatig slijm geproduceerd werd en daarna was ik benauwd me keel leek ook ineens dik. Dat was natuurlijk niet zo fijn. Nu is het iets minder met de keel maar nog steeds benauwd en voel ik getril in me luchtpijp. Dit had ik toen 5 jaar geleden ook.

    Ik heb de huisarts een bericht gestuurd hierover en die wil wel checken, maar kun je bij hyperventilatie het gevoel hebben van trillingen en slijm in de luchtpijp en tegelijk ook in de keel?

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Benauwd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief