Wel of geen Opname zh benauwdheid

 • #1

  Goedenavond.

  Na jaren last te hebben van astma ben ik het gewend om 2 keer in t jaar een prednisolon kuur te krijgen wat altijd helpt.
  De afgelopen 2 maanden heb ik al 2 kuurtjes gehad, en andere medicatie. Beiden werken niet en de benauwdheid was erg heftig. Ook midden in de nacht veel wakker door spontane heftige hoestbuien. Er is geen sprake van allergie, dit was al onderzocht. Na contact met de longarts mocht ik woensdag langs komen en zij wilde me eigenlijk laten opnemen. Ook een ctscan worst aangevraagd maar kan tot 6 weken duren voor ik aan de beurt ben. Ik wilde liever niet blijven en toen heeft ze me naar huis gestuurd met een proef antibioticakuur van 3 dagen.om te kijken of t ook bacterieel kan zijn. Mocht het vrijdag niet beter gaan wordt ik alsnog opgenomen. Echter blijf ik tobben. Als ik me rustig hou, niet veel praat.. gaat het hoesten beter. Maar benauwd blijf ik. Slapen gaat iets beter.. ik lig met 2 kussens en t hoofdeind iets omhoog. Maar ben ontzettend moe. Les kost erg veel energie. En inspanning zorgt weer voor verergering benauwdheid en hoest klachten. Als ik opgenomen zou worden.. voel ik me een aansteller als ze niets kunnen vinden.. vraag me echt af.. voel ik me nou beter en blijf ik thuis of toch niet.

  Help?

  Reageer
  #2

  Ik zou toch voor de opname kiezen. Er zal toch gekeken moeten worden waar de klachten dan precies vandaan komen. Bovendien kun je in het ziekenhuis zuurstof krijgen toegediend tegen de benauwdheid. En als er niets gevonden zou worden heeft dat niets met aanstellerij te maken. Want je hebt toch zeer vervelende klachten
  h echt

  Reageer
  #3

  Dankjewel John.

  Juist omdat t wat meer onder controle lijkt.. als ik rustig blijf.. denk ik.. zal die antibiotica dan toch zn werk doen? ( diaree werkt iig wel door die pillen) maar als ik dan weer veel praat.. of iets wil ondernemen denk ik.. ben ik nu minder benauwd.. of toch niet. Ben steeds aan t vergelijken.. ben wel erg moe vandaag al 2 keer een dutje gedaan. Normaal als ik ga liggen is t max 1 keer. Ben gewoon helemaal op.

  Als u zegt.. toch doen.. denk ik dat ik t toch ga overwegen. Dankjewel!

  Reageer
  #4

  Het kan ook zo zijn dat het lijkt alsof het beter gaat omdat je niet graag naar het ziekenhuis wilt

  Reageer
  #5

  Dat is ook zo. Wil liever niet..
  Als je kiespijn hebt en een afspraak hebt bij de tandarts gaat t ook altijd goed. Tot je afzegt...

  Je hebt me om
  Ik ga..๐Ÿ˜Ÿ

  Reageer
  #6

  Lijkt me toch de beste keuze

  Reageer
Reageer op: Wel of geen Opname zh benauwdheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief