Zere rug/long

  • #1

    Ik heb al een tijdje spierspanning en mijn rug naar mijn idee vastzitten. Als ik weleens buk of ineens vanuit het niets moet niezen dan heb ik weleens een stekende pijn vanuit mijn rug naar voren, het lijkt wel mijn long. Ik heb dit weleens vaker. Vooral als mijn rug erg vast zit. Ik was bang voor een klaplong, maar heb je dan geen andere symptomen en is dat dan meteen/geleidelijk?
    Kunnen deze klachten met spierspanning te maken hebben? Ik heb ook last van een verkeerde en hoge ademhaling, ik denk chronische hyperventilatie.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het toch alles te maken heeft met spierspanning en niet met een long. Bij een klaplong zou je het toch echt behoorlijk benauwd moeten hebben en voortdurend pijn met ademhalen

    Reageer
    #3

    Ja ik ben niet benauwd. Kan goed zuchten en heb dan ook geen pijn. Voel dan eerder verlichting soms. Is die steek naar voren toe dan wel verklaarbaar? Het doet dan ook echt wel even pijn. Niet dat ik door de grond ga oid, maar je voelt het wel.

    Reageer
    #4

    Het zal toch een spier zijn

    Reageer
Reageer op: Zere rug/long


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief