longen en zweten

  • #1

    Mijn man is al heel lang aan het hoesten, ik schat een maand of vier,zweet heel erg,geen koorts,is kortademig,longfuncietest gedaan,uitslag was in eerste instantie astma,heeft van de huisarts een stootkuur Prednison 30mg gekregen voor een week en daarvoor een puffertje met Vitalin, maar niets heeft geholpen.
    Het gaat nu eigenlijk steeds slechter met hem,maar woensdag krijgt hij pas de uitslag van de longfoto, en ik vraag mij af,of het wel zo verstandig is er tot die tijd mee te wachten. wie weet raad?

    Reageer
    #2

    Nee, dat lijkt mij in het geheel niet verstandig. Is uw partner cariologisch onderzocht? Kan het niet aan zijn hart liggen? Daarnaast gaat uw man achteruit in plaats van vooruit wat je zou mogen verwachten van zijn behandeling.
    Het doet mij het meest denken aan acuut hartfalen, daar zou ik mij over informeren. Het blijft natuurlijk internet, dus laat uw huisarts beslissen, maar denk wel goed mee, zeker nu het niet goed lijkt te gaan.

    Reageer
    #3

    Het klinisch syndroom omvat de volgende klinische
    symptomen: kortademigheid bij inspanning (rust),
    vermoeidheid en vocht retentie.

    Reageer
    #4

    Ik zou eerder denken aan een longembolie. Neem acuut contact op met de behandelend huisarts.

    Reageer
Reageer op: longen en zweten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief