Pijn aan of bij longen

  • #1

    Hallo, ik heb al een tijdje klachten in de longstreek. Het is een stekende en brandende pijn hoog op de borst met uistraling naar de rechter schouder en arm. Ook doet het pijn achter op de rug rondom de longen, dit is vooral een zeurende pijn. Ook licht hoesten en verkoudheidsklachten. Ik ben 30 en roker. De dokter kan niets vinden. Er zijn ook al foto's gemaakt van mijn longen maar deze zijn ook goed. Het houdt inmiddels al enkele maanden aan. Soms is het 1 of 2 dagen zo goed als weg en dan komt het toch weer terug. Het word inmiddels echt erg irritant. Ik heb al wat hier op het forum rond gekeken maar geen oplossing kunnen vinden. Weet iemand wat dit kan zijn of de oplossing?

    Reageer
    #2

    Wat ik nog vergeten ben te vermelden, ik ben veel sneller buiten adem. Op die dagen dat ik nauwelijks last heb van pijnklachten heb ik ook veel meer adem.

    Reageer
    #3

    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de longarts voor verder onderzoek

    Reageer
Reageer op: Pijn aan of bij longen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief