Diatomeeenaarde ingeademd

  • #1

    Gisteren mijn bed behandeld met deze aarde wat dus een fijne stof is met crystallen wat heel erg uitdroogt. Uitgestrooid en met veger over matras verdeeld, ook de kussens gedaan. De kussens wel buiten uitgeklopt. Maar werd dus vannacht wakker met benauwdheidsklachten. Inhallatie medicijn van mijn partner met COPD al 2x genomen en dan verlichten de klachten. Geen koorts of griepverschijnselen, geen geur of smaakverlies, geen coronaklachten dus. Kan je me vertellen of dit gevaarlijk is??

    Reageer
    #2

    Hey,

    Het wordt niet voor niks aangeraden om tijdens gebruik een mondkapje te dragen en het buiten te gebruiken. Niet omdat het gevaarlijk is, maar omdat de stof zo droog is dat het daardoor irritatie kan veroorzaken aan slijmvliezen en luchtwegen. Ik zou het persoonlijk dan ook niet op mijn kussen gebruiken waar ik de hele nacht op lig met mn hoofd.

    Waar ik trouwens wel mee uit zou kijken, is medicatie gebruiken die aan iemand anders is voorgeschreven.

    Als je klachten blijft houden, overleg dan even met je huisarts of het verstandig is dat je toch even langs gaat.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Je had hier de huisarts voor moeten bellen! Ik kan je daar zo geen antwoord op geven

    Reageer
Reageer op: Diatomeeenaarde ingeademd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief