Na covid

  • #1

    Hoi, ik ben 8 weken uit het ziekenhuis na flink geknokt te hebben. Nu thuis bezig te revalideren maar merk nu dat ik mentaal ook een enorme klap heb gehad. Ik slaap bijna niet, ben onrustig, kan niet meer tegen prikkels en alles komt hard binnen. En het heeft een zeer nadelig effect op alles. Ben hard aqn het werk met bijv fysio maar het gaat me minder goed af doordat het wel lijkt of ik niet meer kan filteren. Ik praat over mijn ervaringen, heb alle hulp maar het betert niet. Het maakt me soms moedeloos en wanhopig. Ook lichamelijk nog lange weg te gaan maar nu ook mentaal nog iets op te lossen. Wat kan ik doen?

    Reageer
    #2

    Praat hier met een psycholoog over

    Reageer
    #3

    Ja dat had ik niet duidelijk gezegd misschien maar dit heb ik dus al gedaan. Kan sowieso goed praten over mijn ervaringen maar waarom voel ik me zo?

    Reageer
    #4

    Helaas hebben meer mensen hier last van, na corona te hebben doorgemaakt.

    Reageer
    #5

    Maar wat moet je er verder dan mee? Het is echt akelig

    Reageer
    #6

    Je zult meer tijdig nodig hebben om te herstellen

    Reageer
    #7

    Als je faceboek hebt: er is een grote groep met long-covidpatienten die elkaar helpt, uitleg geeft en duiding kan geven aan je gevoelens en zorgen.

    Misschien eens kijken?

    Reageer
Reageer op: Na covid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief