Covid 19

 • #1
  • Ik lig voor de vierde keer in her ziekenhui. De eerste keer twee weken.Toen naar huis maar toch steeds complicaties. Ik ben dus al een maand bezig en ben nog besmettelijk zegt men omdat ik nog een dubbele longontsteking heb met veel slijm. Ik lig nu weer op een kamer met meerdere mensen zonder mondkapje, hoestend en proestend in de vrije ruimte en iklig bijna bij ze in bed
  •  Ben niet nog eens getest maar maak me wel eens zorgen dat ik het nog eem keer krijg. Longarts zegt dat de kans er is en dat je dan nog zieker wordt. Ook kom ik pas in het najaar aan de beurt met vaccinere;(
  Reageer
  #2

  ???

  Reageer
  #3

  Hey,

  Misschien moet je even een duidelijke vraag stellen om een goed antwoord te krijgen.

  Het lijkt nu een beetje of je gewoon even iets kwijt wilde zoals je het geformuleerd hebt.

  Heel veel beterschap in elk geval, groetjes Suzan

  Reageer
  #4

  ??? Is dat niet duidelijk dan? De vraag is of dat eigenlijk veilig is..personeel is ingepakt en raakt in paniek als ik op de gang 1 stap over de rode streep zet.met mondkapje op. Volgens mij staat er duidelijk dat ik graag wil weten of het geen risico is vier mensen met corona zonder mondkapje hoestend enzo. Terwijl die bedden bijna tegen elkaar aan staan.

  Reageer
  #5

  "Volgens mij staat er duidelijk dat ik graag wil weten of het geen risico is vier mensen met corona zonder mondkapje hoestend enzo"  Je zult dat in gedachten hebben gehad toen je het schreef, maar het staat er toch echt niet. Ik heb ook gedacht dat je het verhaal alleen even kwijt wilde.

  De longarts had dat in principe ook al bevestigd...

   

  Ze moeten je opnemen op een Covid afdeling en ze hebben niet voor iedereen een aparte kamer

  Reageer
  #6
  • Zal aan mij liggen maar ik uit toch echt mijn zorgen over dat ik misschien weer besmet wordt. Heb heel slecht gelegen. Wat heeft de longarts bevestigd?
  • Dat snap ik dat er geen aparte kamer is maar dat beantwoordt mijn vraag niet. Ik kan je nu al zeggen dat als ik weer drie weken door die hel moet ik dat niet ga trekken. Had 13 liter zuurstof , ondraaglijke pijn door morfine en andere zware middelen heen.
  Reageer
  #7

  "Longarts zegt dat de kans er is en dat je dan nog zieker wordt. " ....
  Maar als je er nu ligt en besmettelijk bent, betekend dat dat je het virus dus al hebt. Dan raak je niet opnieuw besmet want je hebt het al. Het is natuurlijk wel een zeer vervelende situatie voor je. Dit bevestigd maar weer eens dat die mensen die covid afdoen als een griepje er behoorlijk naast zitten.

  Reageer
  #8

  Dankje wel. Lief berichtje;)

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Covid 19
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief