Hoe zit het

  • #1

    Ik kom er niet uit. Mijn wederhelft heeft covid. Pas recent ontdekt en ik heb een sneltest gedaan. Negatief. Nu zegt de ggd dat ik sowieso later in de week moet testen en nu in thuisisolatie maar de mevrouw bij de sneltest zegt dat ik gewoon naar buiten mag als ik geen klachten heb. Tegenstrijdig!

    Reageer
    #2

    Als een huisgenoot covid heeft, wordt je geacht ook thuis te blijven. Je kunt namelijk ook zonder klachten covid hebben en anderen besmetten

    Reageer
    #3

    Dit dacht ik dus al, vind ik echt een kwalijke zaak dat ze de verkeerde info geven. Bedankt voor de bevestiging.Zelfs toen ik aangaf dat de ggd andere info gaf (die belde voor het bron en contactonderzoek) bleef ze dat volhouden. Ik weet wat me te doen staat. Zal ik ook nog een keer testen dan?

    Reageer
    #4

    Ter aanvulling: ze zei dus (die van commerciele test) dat ik alleen moet testen bij klachten, ggd zegt sowieso doen

    Reageer
    #5

    ahh commerciƫle test.... dat zegt dan al genoeg. daar zijn al heel veel klachten over.
    Ik zou idd over 5 dagen testen. Maar dan bij de GGD

    Reageer
    #6

    Ik dacht dat sneltesten altijd commericieel waren maar het is me duidelijk! Nogmaals dank voor uw reactie, top! Fijn als je even de goede informatie krijgt!

    Reageer
Reageer op: Hoe zit het


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief