Steekje rug

  • #1

    Ik ben vorige weken heel erg verkouden geweest en heb echt heel erg zitten hoesten. Nu is het beter, heb af en toe nog eens een hoestje met wat slijm. Maar is echt al veel beter. Echter heb ik nu een pijnlijk plekje rechts op mijn bovenrug. Om de zoveel tijd voel ik er een steek. Het is niet ademhaling gerelateerd want ik kan goed ademen en ben totaal niet benauwd. De steek voel ik op random momenten en soms als ik boer. Kan dit zijn omdat ik zoveel heb moeten hoesten de verleden weken? Ik voel me echt veel beter en fit maar heb maanden geleden een longontsteking gehad en wil dit echt niet weer. Toen had ik ook een pijnlijk plekje maar meer in mijn onder rug.

    Reageer
    #2

    Goed om dan met de klachten naar de huisarts te gaan. En laat je op corona testen

    Reageer
    #3

    Ik heb Corona gehad. Ik heb me 4 weken geleden laten testen toen ik begon te hoesten en was negatief. Ik zit gewoon al lang met dat hoesje.

    Reageer
    #4

    Ok.

    Reageer
Reageer op: Steekje rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief