Longontsteking

  • #1

    Goedenavond,

    Hoe lang duurt het voordat je van een longontsteking af bent? ik heb een antibiotica kuur afgemaakt van 15 stuks maar ik heb het nog steeds heel erg benauwd en een druk op mijn borst.

    Reageer
    #2

    Als de klachten onvermindert aanhouden, moet je toch contact opnemen met je huisarts. Had je de longenontsteking van corona?

    Reageer
    #3

    Ik had me laten testen nadat ik bij de huisartsenpost was geweest omdat ik het heel erg benauwd had en pijn in me longen. Toen zijden ze je hebt een longontsteking en het is misschien wijs om je meteen te laten testen. Daarna werd ik gebeld met de uitslag positief voor Corona, en 2 dagen later werd ik gebeld dat de uitslag niet klopte en dat ik negatief ben Dus nu weet ik niet echt meer wat ik moet geloven. Ik heb me onieuw laten testen maar daar ben ik nog niet voor gebeld.

    Reageer
    #4

    Dan even de test afwachten. Maandag in ieder geval even de huisarts bellen voor de aanhoudende klachten en een verwijzing vragen voor de longarts

    Reageer
    #5

    Ben je positief getest nu?

    Reageer
Reageer op: Longontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief