Benauwd

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds de afgelopen dagen ineens weer intens last van benauwdheidklachten. Corona zal het wel niet zijn gezien ik deze symptomen vaker heb gehad 2 jaar terug.

    - beklemmend gevoel op de borst
    - benauwd
    - keel voelt dik
    - veel boeren (boeren geeft wel wat verlichting voor de druk op de borst).
    - pijnlijke darmen
    - hoofdpijn
    - misselijkheid
    - een beetje licht in me hoofd
    - prikkelbaarheid
    - huilbuien
    - somberheid
    - paniekerig gevoel(zonder reden)

    Het zijn wel meerdere klachten, maar met name de benauwdheid is erg vervelend en ik kan daardoor slecht tot niet slapen. Het blijft heel de dag al is het savonds altijd erger.

    Ik heb een hyperventilatie test gedaan en daar kwam 67 score uit. Ik ben ook meerdere keren bij de huisarts geweest maar dat heeft niet geholpen. De huisarts weet niet wat die ermee aanmoet lijkt wel. Ik weet het al helemaal niet en ik word hier volledig zenuwachtig van. Ook wil ik nog testen doen voor een te snel werkende schildklier. Wat kan ik doen? Is er een onderliggende oorzaak voor dit soort klachten of de hevigheid van de chronische hyperventilatie?

    Reageer
    #2

    Je zou naar een psycholoog moeten gaan om erachter te komen waarom je dat hebt

    Reageer
Reageer op: Benauwd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief