Hoesten

  • #1

    Hi,

    Al een flink aantal weken (misschien wel maanden) heb ik overdag af en toe last van hoesten. Dit hoesten is verreweg van hardnekkig (het is maar een ‘hoest’), maar als ik hoest komt er vaak ook slijm mee, en hoest ik dit best ver naar buiten, zeg maar. Het is wit en doorzichtig slijm. ‘s Avonds lijkt dit hoesten iets meer toe te nemen. Weet iemand wat dit kan zijn?

    Ik ben van plan naar de dokter te gaan, maar ik kan pas na volgende week ivm tentamens. Ik wil wel graag weten of iemand weet wat dit kan zijn. Een allergie? Virus? Iets serieuzer?

    Groet!

    Reageer
    #2

    Een allergie zou heel goed kunnen...

    Reageer
    #3

    Denkt u? Nu ik er zo over nadenk komt het vooral naar voren als ik op mn kamer ben.. Ik was aan het begin bang dat het te maken zou hebben met kanker door verschillende artikelen online. Wat is een typerende hoest die te maken zou kunnen hebben met kanker?

    Reageer
    #4

    Ik heb daarnaast ook geen pijn bij het hoesten, geen pijn op de borst en geen piepende of acherende ademhaling. Het is echt gewoon 1 hoest en dan slijm.

    Reageer
    #5

    scherende*

    Reageer
    #6

    Als je begint te hoesten van longkanker heb je toch eerst nog heel wat andere vervelende klachten.

    Reageer
Reageer op: Hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief