Kortademig druk oo de borst

  • #1

    ik heb al ongeveer een week last van veel hoesten. Ben hierdoor erg kortademig en tijdens het ademen ook druk op mn borst. Ik weet niet zo goed wat dit is maar heb dit nog nooit eerder gehad. Het lijkt wel een soort piepende hoest. Maar kan hierdoor al een week bijna niet slapen omdat k maar blijf hoesten. Wilde vandaag naar de huisarts maar mn ouders denken dat dit door de hooikoorts komt of gewoon een verkoudheid is. Is de kans groot dat het hierdoor komt, of toch wel verstandig om morgen even langs de huisarts te gaan?

    Reageer
    #2

    Dat lijkt op een luchtweginfectie. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    oke, ga ik het even in de gaten houden. Wat houd een luchtweginfectie in en wat kan daaraan gedaan worden. En s er dan een kans dat ik word opgenomen in het ziekenhuis?

    Reageer
    #4

    Een luchtweginfectie wordt in de regel veroorzaakt door een virus. Daar moet verder niets mee worden gedaan, ze gaat in de regel vanzelf over. Als het te lang duurt of de klachten erger worden, zou de huisarts een medicijn kunnen voorschrijven

    Reageer
    #5

    Okee bedankt, is er ook iets dat ik zelf zou kunnen doen om meer lucht te krijgen, want heb vaak het gevoel dat ik stik omdat ik dan gewoon geen adem meer krijg?

    Reageer
    #6

    Je zou kunnen stomen

    Reageer
Reageer op: Kortademig druk oo de borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief